10 نکته ی مهم که والدین برای قبولی فرزندشان در ورود به مدارس تیزهوشان باید بدانند:

نویسنده "میلاد فتحی"

کلاس تیزهوشان

در این صفحه تمام اطلاعاتی که والدین برای هدایت فرزندشان به مدارس استعدادهای درخشان باید بدانند به صورت کامل توضیح می دهیم .

همیشه یکی از دغدغه های والدین ، آینده ی تحصیلی فرزندشان می باشد و انتخاب مدرسه ی مناسب برای یک دانش آموز ، علاوه بر بالابردن کیفیت آموزشی ، در جنبه های روانشناختی و اخلاقی نیز بسیار تاثیرگذار است و در محیط مدرسه الگوپذیری شخص در خارج از خانواده کامل می شود و همین امر شخصیت دانش آموز را شکل میدهد . به قول سعدی "تو اول بگو باکیان زیستی ، من آنگه بگویم که تو کیستی"

حال قصد داریم در قالب 10 نکته ی مهم ، تمام ابعاد ورود به مدارس تیزهوشان را برای شما توضیح دهیم تا بتوانید با آگاهی کامل ، مسیر تحصیلی و مدرسه ی آینده ی فرزندتان را انتخاب نموده و در این راه فرزندتان را بهتر هدایت کنید .

فهرست مطالب :

  • نکته ی اول: مشاور فرزند خودت باش !
  • نکته ی دوم: آیا واقعا فرزند شما تیزهوش است؟
  • نکته ی سوم: تفاوت مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی
  • نکته ی چهارم: نحوه ی ثبت نام در مدارس تیزهوشان
  • نکته ی پنجم: آیا شرکت در کلاس حضوری تیزهوشان لازم است؟
  • نکته ی ششم: بهترین منابع و کتاب های تیزهوشان
  • نکته ی هفتم: کلاس های آنلاین هوش و استعداد تحلیلی
  • نکته ی هشتم: آزمون های آزمایشی تیزهوشان
  • نکته ی نهم: همایش های دو روزه مسیر تیزهوشان
  • نکته ی دهم: از امروز شما مشاور تحصیلی فرزندتان هستید!
  • آمادگی فرزندان برای تیزهوشان

    نکته ی اول: مشاور فرزند خودت باش !


    اگر میخواهید شاهد موفقیت های تحصیلی فرزندتان باشید باید خودتان آستین همت را بالا بزنید و قدم به قدم در این مسیر او را راهنمایی کنید.

    من به عنوان یک روانشناس تحصیلی ، تعجب میکنم وقتی میبینم والدینی که خودشان طاقت خواندن روزانه 20 دقیقه کتاب را ندارند ، از فرزندشان انتظار روزانه 5 ساعت مطالعه دارند!

    مادری را در نظر بگیرید که خودش مسواک نمی زند ولی از فرزندش می خواهد هرشب مرتب دندانهایش را مسواک بزند .

    یا پدری را در نظر بگیرید که به ورزش روزانه ی خود اهمیتی نمی دهد ، اما پسرش را باشگاه ثبت نام می کند و از او میخواهد به ورزش اهمیت بدهد !

    شما به عنوان پدر و مادر نقش اصلی را در شکل گیری رفتار ها و عادات روزانه ی فرزندانتان دارید و اولین الگوی آنها هستید . پس نمی توانید کاری را از آنها بخواهید که خودتان به آن اهمیتی نمی دهید .

    برای این که بتوانید شخصیت تحصیلی فرزندتان را به خوبی شکل دهید ، باید اطلاعات و سطح رفتار حرفه ای خودتان را ارتقاع دهید .

    5 مورد از مهم ترین مهارت هایی که دانش آموز باید در مقطع ابتدایی کسب کند را میتوانید نام ببرید ؟ در مقطع متوسطه ی اول یا دوم چطور ؟

    آیا می توانید پنج مورد از مهم ترین عواملی که موجب کاهش بهره وری تحصیلی فرزندتان می شود را توضیح دهید ؟

    اگر میتوانید این کار را با اطمینان انجام دهید ، نشان دهنده ی این است که شما آگاهی لازم از نیازهای تحصیلی فرزندتان را دارید . در غیر این صورت باید سریعا به فکر افزایش دانش خود در این زمینه باشید ، تا بتوانید فرزندتان را در سالهای آینده جزو دانش آموزان موفق ببینید .

    تصور کنید من امروز قرار است با دونفر از والدین دانش آموزان مدرسه صحبت کنم ، و هرکدام از آنها ، سوال زیر را از من می پرسند: (پاراگراف های زیر را در ذهنتان با صدای مادر دانش آموزان بخوانید!)

    _ مادر مریم : مریم چندوقته نمراتش پایین آمده و به درس توجه نداره ، چیکار کنم که شاگرد اول بشه ؟

    _ مادر ستاره : : ستاره از 10 روز پیش درس خوندنش تغییر کرده ، مطالعه ی روزانه ی دخترم 1ساعت کاهش پیدا کرده و تمرکز و انگیزه ی کافی برای جواب دادن به سوالات کتاب ریاضی رو نداره . به نظرتون همین کتاب مبتکران ریاضی براش مناسبه یا باید کتاب دیگه ای براش تهیه کنم ؟


    شما هم مثل من متوجه شدید که مادر ستاره نظارت بهتری به شرایط تحصیلی دخترش دارد و بهتر می تواند از مشاور مدرسه برای موفقیت فرزندش راهکار بگیرد .

    البته توجه داشته باشید که نظارت مستقیم و بیش از حد والدین هم میتواند در روحیه ی تحصیلی دانش آموز حساسیت ایجاد کند .

    یکی از عواملی که می تواند مهارت والدین در مشاوره ی تحصیلی فرزندشان را افزایش دهد ، شرکت در همایش های تحصیلی است . این همایش ها در موضوعات متنوعی (کنکور ، المپیاد ، قبولی در تیزهوشان و ...) برگزار می شود . و والدینی که در این همایش ها شرکت می کنند ، جدید ترین راهکار ها برای هدایت تحصیلی فرزندشان را می آموزند .

    برای برای اطلاع از زمان و محل برگزاری همایش های مسیر تیزهوشان در استان خود، اینجا کیلیک کنید .

    نحوه ی سنجش هوش دانش آموز

    نکته ی دوم: آیا واقعا فرزند شما تیزهوش است؟


    باید توجه داشته باشیم که دانش آموز ها نسبت به همسن های خود در 10 یا 15 سال پیش ، با دنیای متفاوتی روبرو هستند .

    گوشی های هوشمند ،سرعت اینترنت ، در دسترس بودن همه ی ملزومات و ... دیدگاه دانش آموزان را به کلی متحول کرده و فضای اجتماعی بزرگتری پیش روی آنها قرار گرفته است .

    طبیعیست که هوش های چندگانه در نوجوانان این عصر به میزان چشمگیری بالاتر از میانگین والدین خود است و این امر ارتباط دانش آموز و والدین را به چالش کشیده است . مخصوصا در پدر و مادرهایی که از آپدیت (به روز) نگه داشتن اطلاعات و دانستنی های خود طفره می روند بسیار بیشتر با این مشکل روبرو هستند .

    حال به سوال اصلی این قسمت برمیگردیم (آیا واقعا کودک شما تیزهوش است ؟) جواب این سوال بدون مقایسه فرزندتان با تعداد زیادی از همسن های خودش ، امکان پذیر نیست .

    به نظر شما والدین چگونه میتوانند از جایگاه هوش و توانایی تحلیل ذهنی فرزندشان نسبت به میانگین جامعه مطلع شوند ؟

    جواب مشخص است ، شما می توانید با آزمون هوش و استعداد تحلیلی ، از میزان بهره ی ذهنی فرزندتان (ویا حتی خودتان) مطلع شوید .

    برای اطلاع بیشتر درباره آزمون تعیین سطح هوش و استعداد تحلیلی اینجا کیلیک کنید .


      تیزهوشان بهتر است یا نمونه دولتی؟

    نکته ی سوم: تفاوت مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی


    مدارس تیزهوشان و نمونه دولتی دو نمونه از انتخاب هایی هستند که شما می توانید در مقاطع متوسطه ی اول یا دوم برای فرزندتان داشته باشید .

    در هردو مدرسه امکانات و مدرس های برتر هر استان متمرکز شده و نسبت به سایر مدارس دولتی و غیر دولتی از مزایای بیشتر و کیفیت آموزشی بالاتری برخوردار هستند .

    تفاوت این مدارس : اگر بخواهم بصورت خیلی ساده تفاوت این دو نوع مدرسه را توصیف کنم ، باید بگویم مدارس نمونه دولتی مخصوص دانش آموزان پرتلاش و مدارس تیزهوشان مناسب دانش آموزان پرتلاش و باهوش است !

    در هر دو مدرسه اولویت اصلی تربیت ، آموزش و آماده سازی دانش آموزان برای حضوری موفق در کنکور سراسری و ورود به دانشگاه است .

    بنابراین اگر فرزند شما دارای ضریب هوشی بالاتر از میانگین دانش آموزان همسن خود در شهر یا استان محل تحصیل خودش باشد و همچنین جزو دانش آموزان پرتلاش و هدفمند باشد ، میتوانید برای ورود او به مدارس سمپاد و هدایت برنامه های تحصیلی اقدام کنید .

    اولویت دوم در مدارس نمونه دولتی ، برنامه های فرهنگی و جشنواره های دانش آموزی می باشد در صورتی که اولویت دوم در مدارس استعدادهای درخشان(تیزهوشان) شرکت در المپیادهای دانش آموزی و سایر مسابقات دانش آموزی است .


    راهکار : از فرزندتان بخواهید به سوالات آزمون هوش و استعداد تحلیلی پاسخ دهد، در صورتی که در این آزمون امتیاز بالاتر از 100 (از300امتیاز) را کسب کند ، میتواند با هدایت و پشتیبانی شما در ورود به مدارس تیزهوشان موفق شود.


     چگونگی ثبت نام تیزهوشان

    نکته ی چهارم: نحوه ی ثبت نام در مدارس تیزهوشان


    ثبت نام دانش آموزان متقاضی به ورود به مدارس استعدادهای درخشان(تیزهوشان) فقط در دو پایه ی ششم به هفتم و نهم به دهم امکان پذیر است و ورود به این پایه ها با شرکت در آزمون ورودی آغاز می شود .

    آزمون ورودی مدارس تیزهوشان هرسال هفته ی سوم خرداد برگزار می شود و دانش آموزان داوطلب می بایست از دو ماه قبل (اواسط فروردین) برای شرکت در این آزمون ثبت نام خود را انجام دهند .

    شرایط ثبت نام دانش آموزان پایه ششم :

  • 1-داشتن تابعیت ایرانی
  • 2-کسب نمره ی خیلی خوب در تمام دروس پایه ششم
  • 3-پاسخگویی به سوالات هوش و استعداد تحلیلی در آزمون ورودی و کسب امتیاز لازم

  • شرایط ثبت نام دانش آموزان پایه نهم :

  • 1-داشتن تابعیت ایرانی
  • 2-دارا بودن حداقل نمره ی 17 در پایه هشتم و نهم
  • 3-پاسخگویی به سوالات کتاب درسی (استعداد تحصیلی) و سوالات مباحث هوش و خلاقیت (استعداد تحلیلی) در آزمون ورودی و کسب امتیازهای لازم .

  • بنابراین یکی از موارد تاثیر گذار در ورود به مدارس سمپاد ، توانایی پاسخگویی دانش آموزان در پاسخگویی به سوال های هوش و استعداد تحلیلی در آزمون ورودی تیزهوشان است . و والدین درصورتی که دانش و آگاهی لازم را در رابطه با نحوه ی پرورش ذهن و قدرت تحلیل فرزندشان را داشته باشند می توانند به درستی او را در این مسیر راهنمایی نمایند .


    کلاس حضوری  تیزهوشان

    نکته ی پنجم: آیا شرکت در کلاس حضوری تیزهوشان لازم است؟


    پاسخگویی به این سوال مستلزم شناخت عادات مطالعاتی و روش های یادگیری دانش آموز است.

    برخی از دانش آموزان برای یادگیری متکی به کتاب های کمک آموزشی هستند و برخی دیگر فقط مطالب را در حالتی می آموزند که یک نفر(معلم یا والدین) به آنها آموزش دهد .

    آیا به خوبی میدانید که فرزند شما در کدام دسته قرار دارد ؟

    من به عنوان مدرس تیزهوشان ، پس از سالها تجربه در برخورد با حجم گسترده ای از دانش آموزان متفاوت ، به این نتیجه رسیده ام :

    (دانش آموزانی که ارتباط مستقیم با کتاب های کمک درسی را جزو اولویت های آموزشی خود نمی دانند ، نمیتوانند در بلند مدت موفقیت های تحصیلی را کسب کنند و قادر به رقابت با دانش آموزان پرتلاش نیستند)

    کلاس های حضوری باتوجه به کیفیت تدریس ، همیشه می توانند نقش مثبتی در یادگیری بهتر دانش آموز داشته باشند . اما کلاس به تنهایی جوابگوی مطالبی نیست که لازم است آموخته شود !

    اگر بخواهم اهمیت حضور در کلاس و مطالعه ی کتاب های کمک درسی را باهم مقایسه کنم . میتوانم بگویم کلاس های تقویتی و تیزهوشان کمتر از 30 درصد در موفقیت دانش آموز تاثیر گذار است و عامل اصلی در تضمین موفقیت و قبولی دانش آموز تعداد ساعات و میزان تمرکزی است که در مطالعه ی کتاب ها و حل تمرین های هوش و استعداد تحلیلی اختصاص می دهد .

    بنابراین وظیفه ی والدین در این مقطع تحصیلی ، فراهم کردن کتابهای مناسب و ایجای الزامات مطالعه برای فرزندان است . شما پس از تعیین سطح هوش و استعداد تحلیلی فرزندتان می توانید کتاب مناسب را برای او انتخاب کنید .

    یکی از اهداف برگزاری همایش های مسیر تیزهوشان نیز آموزش دادن نحوه ی درست مطالعه ، مرور و جمع بندی کتاب های تیزهوشان است .


    کتابها و منابع  تیزهوشان

    نکته ی ششم: بهترین منابع و کتاب های تیزهوشان


    منابع و کتاب هایی که برای فرزندتان مناسب است می تواند با توجه به ضریب هوشی او متغیر باشد .

    قبل از انتخاب کتاب ، بهتر است در آزمون تعیین سطح هوش و استعداد تحلیلی شرکت کنید و پس از پاسخگویی به سوالات هوش و خلاقیت ، کتاب هایی که توسط مشاوران سایت تیزهوشانی معرفی می شوند را تهیه کنید .

    همچنین شما می توانید پس از شرکت در همایش مسیر تیزهوشان (همایش دو روزه ویژه والدین و دانش آموزان) ، با توجه به تحلیل کتاب هایی که توسط سخنران همایش انجام می گیرد ، کتاب یا کتاب های مناسب را در همایش با بیشترین تخفیف خرید کنید .

    معمولا بیش از بیست عنوان کتاب هوش و استعداد تحلیلی تیزهوشان در همایش های مسیر تیزهوشان عرضه می شوند که والدین میتوانند با تخفیف ویژه همایش ، کتاب ها را با ارزان ترین قیمت ممکن تهیه کنند .

    1212 تست + 101 جلسه کلاس تیزهوشان

    کلاس آنلاین  تیزهوشان

    نکته ی هفتم: کلاس های آنلاین هوش و استعداد تحلیلی


    کلاس های آنلاین ، می توانند جایگزین بسیار مناسبی برای کلاس حضوری باشند . در اینجا باهم برخی از مزایا و معایب کلاس آنلاین را باهم بررسی می کنیم:


  • 1- کیفیت آموزشی : باید دقت داشته باشید که تعداد انگشت شماری مدرس تیزهوشان در کشور وجود دارند که بتوانند با کیفیت آموزشی بالا و اصول تدریس مدرن ، مفاهیم هوش و استعداد تحلیلی را در بلندمدت به دانش آموزان آموزش دهند. در سالهای اخیر شاهد این موضوع هستیم که مدرس های برتر کشور ، به دلیل محدودیت های موجود در کلاس های حضوری (از لحاض ظرفیت تعداد شرکت کننده و امکانات آموزشی) ، بیشتر کلاس های خود را به سمت آنلاین سوق داده اند و از این طریق می توانند تدریس خود را نه تنها در یک شهر و استان ، بلکه در سراسر ایران ارائه دهند و دانش آموزان از هر شهر یا شهرستانی که هستند می توانند به راحتی از این کلاسها استفاده نمایند .
  • 2- سطح علمی دانش آموزان : یکی از مشکلات مدرس های هوش در کلاس های حضوری ، هم سطح نبودن دانش آوزان است . طبیعیست که دانش آموزان متفاوتی با سطح هوش خیلی بالا تا هوش ضعیف در کلاس تیزهوشان شرکت می کنند که تدریس همزمان به آنها و استفاده از سوالات یکسان برای همه ی دانش آموزان حاضر در کلاس ، کیفیت آموزشی را پایین می آورد .
  • 3- زمانبندی کلاسهای حضوری: معمولا رفت و برگشت به کلاس های حضوری ، مقداری از انرژی دانش آموز را تحلیل می برد و آنها را خسته می کند . همچنین زمانبندی کلاس های تیزهوشان ممکن است با سایر برنامه های دانش آموز(کلاس زبان، برنامه های ورزشی و ...) تداخل ایجاد کند . در صورتی که حضور در کلاس های آنلاین محدودیت زمانی ندارد و دانش آموز می تواند در ساعاتی که انرژی و تمرکز بیشتری دارد وقت خود را به کلاس آنلاین تیزهوشان اختصاص دهد.

  • برای اطلاع بیشتر درباره ی کلاس های آنلاین سایت تیزهوشانی اینجا کیلیک کنید.



    آزمون آزمایشی  تیزهوشان

    نکته ی هشتم: آزمون های آزمایشی تیزهوشان


    دانش آموزان ششمی و نهمی ، در طول سال تحصیلی در حال آماده سازی خود برای حضوری موفق در آزمون تیزهوشان هستند . آنها می دانند که سرنوشت سمپادی شدن یا تحصیل در یک مدرسه ی عادی در پایان خرداد ، و در آزمون ورودی تیزهوشان رقم میخورد .

    داوطلبان میخواهند بدانند که نسبت به سایر دانش آموزان شهر و استان خود که اصلی ترین رقیبانشان هستند ، در چه جایگاهی قرار دارند . و دانستن این موضوع به حفظ روحیه ی تلاش و مطالعه ی هدفمند کمک می کند .

    آزمون های آزمایشی تیزهوشان ، هرساله توسط سایت تیزهوشانی به هر دو صورت آنلاین و حضوری ، در سراسر کشور و در 10 مرحله برگزار می گردد . دانش آموزان مراکز استان ها می توانند با ثبت نام حضوری در این آزمونها شرکت کنند . همچنین در صورتی که در شهر یا شهرستان محل زندگی شما نمایندگی سایت تیزهوشانی فعال نباشد ، می توانید در آزمون های آزمایشی آنلاین ثبت نام نمایید .


    برای ورود به صفحه ی آزمون های آزمایشی و اطلاع از برنامه ی 10 مرحله آزمون ، اینجا کیلیک کنید .


    همایش مسیر  تیزهوشان

    نکته ی نهم: همایش های دو روزه مسیر تیزهوشان

    سایت تیزهوشانی هرساله با هدف دانش افزایی والدین و دانش آموزان و برای گسترش عدالت آموزشی و ترویج روش های مدرن آموزشی همایش های موضوعی (کنکور ، المپیاد و تیزهوشان ) را در سراسر مراکز استان ها برگزار می نماید .

    این همایش ها دو روز پیاپی برگزار می شود .

    سخنرانان این همایش ها از بین برترین مشاوران تحصیلی حوزه ی تیزهوشان در کشور انتخاب می شوند و می توانند تغییرات تاثیرگذار و بنیادین در زاویه ی دید والدین و دانش آموزان ایجاد کنند .

    روز اول همایش : این جلسه مخصوص والدین است و دانش آموزان اجازه حضور ندارند .

    موضوعات روز اول :
  • بررسی روش های صحیح ارتباط با فرزندان بررسی روش های صحیح ارتباط با فرزندان
  • روش های افزایش مشارکت موثر در امور تحصیلی فرزندان روش های افزایش مشارکت موثر در امور تحصیلی فرزندان
  • بازشناسی آسیب های رفتاری دانش آموزان بازشناسی آسیب های رفتاری دانش آموزان
  • روش های مدیریت برنامه ریزی تحصیلی فرزندان روش های مدیریت برنامه ریزی تحصیلی فرزندان
  • افزایش مهارت در هدایت فرزندان به تیزهوشان افزایش مهارت در هدایت فرزندان به تیزهوشان
  • روش های تقویت هوش و استعداد تحلیلی کودکان روش های تقویت هوش و استعداد تحلیلی کودکان
  • معرفی منابع برتر آموزشی و نحوه ی استفاده از آنها معرفی منابع برتر آموزشی و نحوه ی استفاده از آنها
  • پاسخگویی به سوالات والدین حاضر در همایش پاسخگویی به سوالات والدین حاضر در همایش


  • روز دوم همایش : این جلسه مخصوص والدین و دانش آموزان است و باید باهم در آن حضور داشته باشند.

    موضوعات روز دوم :
  • شناخت اصول صحیح مطالعه  ، نکته برداری ، مرور و جمع بندی شناخت اصول صحیح مطالعه ، نکته برداری ، مرور و جمع بندی
  • روش های مطالعه ی هوش و استعداد تحلیلی روش های مطالعه ی هوش و استعداد تحلیلی
  • تکنیک های تست زنی در آزمون تیزهوشان تکنیک های تست زنی در آزمون تیزهوشان
  • شناخت اصوا افزایش آمادگی برای حضور موفق در آزمون تیزهوشان شناخت اصول افزایش آمادگی برای حضور موفق در آزمون تیزهوشان
  • تقویت روحیه ی تلاش و رقابت تحصیلی تقویت روحیه ی تلاش و رقابت تحصیلی
  • شناخت هدف اصلی از تحصیل و تلاش برای آن (انگیزشی) شناخت هدف اصلی از تحصیل و تلاش برای آن (انگیزشی)
  • روش استفاده از تمامی پتانسیل های موجود و در دسترس روش استفاده از تمامی پتانسیل های موجود و در دسترس
  • شناخت روش های صحیح مطالعه شناخت روش های صحیح مطالعه
  • روش های کاربردی افزایش تمرکز و بازده مطالعه روش های کاربردی افزایش تمرکز و بازده مطالعه
  • آماده شدن برای کنکور در دراز مدت آماده شدن برای کنکور در دراز مدت
  • پاسخگویی به سوالات دانش آموزان و والدین حاضر در جلسه پاسخگویی به سوالات دانش آموزان و والدین حاضر در جلسه

  • برای اطلاع بیشتر درباره ی زمان و محل برگزاری همایش مسیر تیزهوشان در استان خود اینجا کیلیک کنید .


    مشاوره تحصیلی  تیزهوشان

    نکته ی دهم: از امروز شما مشاور تحصیلی فرزندتان هستید!


    به شما تبریک می گویم ! شما نکات آموزشی این صفحه را تااینجا دنبال کردید و به نکته ی آخر رسیدید و این می تواند شروعی دوباره برای یاری رساندن به فرزندتان باشد . فراموش نکنیم که این اولین باری نیست که قدم در این راه می گذارید و مطمئنا این مسیر تا سال های آینده ادامه دارد . شما می دانید که راهنمایی رساندن به فرزندان در صورتی که با علم و آگاهی همراه شود می تواند تاثیرگذار باشد . پس هر روز سعی می کنید اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید و نکات کاربردی جدیدی بیاموزید .

    درصورتی که در همایش های مسیر تیزهوشان حضور داشته باشید می توانید خود را در جمع والدینی ببینید که همگی نه تنها برای ورود فرزندشان به مدارس تیزهوشان دغدغه دارند ، بلکه برای آن اقدام کرده اند و در همایش های سایت تیزهوشانی برای هم فکری و هم افزایی دانش خود ، جمع آمده اند .

    به امید روزی که شما هم جزو والدین حاضر در همایش دو روزه ی مسیر تیزهوشان باشید ...

    ادامه دارد ...

    آزمون های آزمایشی تیزهوشان 1402

    دانش آموزان پایه ششم و نهم مخاطب ورود به مدارس استعدادهای درخشان 1402 در حال تلاش برای حضوری موفق در آزمون تیزهوشان هستند.

    شما هم می توانید در کنار سایر رقیبان خود در این آزمون ها شرکت کرده و میزان آمادگی خود را در شاخه های مختلف هوش و استعداد تحصیلی بسنجید .

    در 10 مرحله آزمون آزمایشی تیزهوشان ثبت نام کنید

    ورود به سامانه آزمون های آزمایشی

    امکانات اختصاصی سایت تیزهوشانی برای شما

    آزمون هفت مرحله تیزهوشان
    آزمون های آزمایشی تیزهوشان

    در هفت مرحله آزمون آزمایشی ، آمادگی خود را در امتحانات تیزهوشان افزایش دهید و با سایر دانش آموزان شهر خود به رقابت بپردازید ...

    تمرین های هوش و خلاقیت تیزهوشان

    تمرین های هوش

    سوالات آزمون سال قبل مدارس تیزهوشان را تمرین کنید و نمرات خود را در نمودارهای تحلیلی تیزهوشان مقایسه کنید ...

    کلاس تیزهوشان آیکون  png

    کلاس
    تیزهوشان

    کلاس های فشرده و جمع بندی هوش و استعدادهای غیرکلامی تیزهوشان در شهر شما ...

    مشاوره آنلاین

    مشاوره آنلاین

    در هر ساعت از شبانه روز پاسخگوی سوالات شما در رابطه با ثبت نام و آمادگی تیزهوشان هستیم...

    مشاوره-تیزهوشان

    آخرین اخبار تیزهوشان