یکی از سوالات پر تکرار دانش آموزان مخاطب ورود به مدارس
استعدادهای درخشان(سمپاد) این
است: برای قبولی در آزمون تیزهوشان باید به چند درصد از سوالات پاسخ دهیم؟
قبل از هر موضوعی باید بدانید که امتیاز مورد نیاز برای قبولی در آزمون ورودی مدارس تیزهوشان ، در استان ها و نواحی مختلف، متفاوت است . معمولا در کلانشهرها و استان های بزرگ رقابت بیشتری برای ورود به مدارس استعدادهای درخشان وجود دارد و همین رقابت موجب بالا درصد مورد نیاز برای قبولی می شود.
همانطور که می دانید، سوالات آزمون تیزهوشان ششم به هفتم به دو دفترچه تقسیم می شوند:
ضریب(امتیاز) دفترچه اول و دوم متفاوت است بنابراین پاسخگویی به سوالات دفترچه اول برای قبولی در آزمون اهمیت بیشتری دارد.
همچنین باتوجه به ساده بودن سوالات دفترچه دوم ، دانش آموز به راحتی میتواند درصد بالایی از سوالات سرعت و دقت را پاسخ دهد. البته زمان آزمون برای دفترچه دوم کوتاه است(25) دقیقه، درنتیجه سرعت عمل دانش آموز تا انتهای زمان آزمون ، تاثیر بسیار زیادی بر کسب نمره ی قبولی دارد.
قبل از اینکه درصدهای قبولی در شهرها و مدارس مختلف تیزهوشان را بررسی کنیم، ذکر دو موضوع لازم است:
درصد لازم برای قبولی در تیزهوشان نمره ی قبولی های پارسال مدرسه تیزهوشان نمرات قبولی های پارسال در آذربایجان شرقی نمرات قبولی های پارسال تیزهوشان تبریز برای قبولی در تیزهوشان چند درصد بزنیم نمرات لازم در آزمون ورود یه مدارس قبولی در مدارس تیزهوشان کمترین نمرات سال گذشته تفاوت درصد لازم برای قبولی در نواحی مختلف مدارس تیزهوشان
با استفاده از این دوره ی آموزشی ، به بالاترین سطح آمادگی برای پاسخگویی به سوالات آزمون ورود به مدارس استعدادهای درخشان می رسید ...
مدرس برتر سایت تیزهوشانی در مقطع تحصیلی تیزهوشان پایه ششم
از ابتدای تابستان تا آزمون ورود به مارس استعدادهای درخشان فقط 6ماه فرصت دارید، این درحالیست که بسیاری از دانش آموزان پایه ششم از ابتدای تابستان مطالعه ی مباحث هوش و استعداد تحلیلی را آغاز کرده اند و طی 6 ماه گذشته با سوالات و معماهای متنوعی آشنا شده اند.
اگر شما از دسته ی اول هستید ، یعنی به تازگی تصمیم به شروع آمادگی برای تیزهوشان گرفته اید، در ادامه ی این صفحه می توانید برنامه های آموزشی و آزمون های آزمایشی سایت تیزهوشانی را دنبال کنید تا بتوانید از این فرصت باقیمانده تا آزمون تیزهوشان ، بهترین نتیجه را بگیرید.
حضور در کلاسهای استاد بزرگی تجربهای شگفتانگیز و فراموشنشدنی برای من بوده است. ایشان با توانایی بینظیرشان در آموزش و ارائهی مفاهیم پیچیده به زبانی ساده و کاربردی، نه تنها توانستهاند دانشآموزان را به درس علاقهمند کنند، بلکه مهارتهای تحلیلی و استدلالی آنها را نیز به طرز چشمگیری ارتقا دادهاند.
اول از همه، به برنامهریزیتون پایبند باشید. برنامهریزی درست مثل یه نقشه راهه.
هر روز وقتی میدونستم چی قراره بخونم و
چقدر وقت دارم، خیلی آرومتر و مطمئنتر میشدم.
دوم اینکه سوالات آزمونهای آزمایشی رو جدی بگیرید. این آزمونها خیلی شبیه آزمون اصلی هستن و باعث میشن نقاط قوت و ضعفتون
رو بهتر بشناسید. من همیشه سوالاتی که اشتباه جواب داده بودم رو بررسی میکردم و اون موضوع رو دوباره میخوندم.
سوم، باور داشته باشید که میتونید. شاید بعضی وقتها سخت باشه، ولی یادتون باشه که موفقیت مال کسانیه که تلاش میکنن و
امیدشون رو از دست نمیدن.
و در آخر، از مسیر لذت ببرید. این روزها خیلی زود میگذرن، و وقتی بهشون نگاه کنید، میبینید که چقدر چیزهای جدید یاد
گرفتید.
. کلیه حقوق برای سایت tizhooshani.ir محفوظ است